Dear Self.

My photo
25. Malaysian. Studies at UTHM, Bachelor in Vocational Education ( Catering ) with Honours :)

Monday, March 29

bangga dengan diri sendiri

today,
aku dapat result math ujian ari tu
baru2 ni gak
exam kt dewan kuliah
duk depan2 pulak tu
kompom2 dpt tiru meniru
aku mcm nak nangis ble dgar ade yg gagal
aku takot aku yg gagal
dan aku x expect aku boleh buat math ari tu
aku dapat 80%
alhumdulillah..syukur sgt2 !
aku hope dpt lebih baik lepas ni
my lec pun expect aku dpt lebih dari pika dan wani
dowg dpt markah tggi dowhh !
jeles tu ade lah !
biase lah :)
tpi aku cukup bangga
1st time dpt 80% = A dowhhh !
sblum ni bkn main malas lagi aku nk wat maths !
hahahaaaaaaaa:)

abes kelas maths,
exam kuih tempatan
aku group dgn izni
tetiba si gebu tu xde group lah pulak
ish ish ish !
masuk lah group aku dgn izni
boleh lak aku rapat gila dgn dia ari ni
hahhaaaa:)
aku dgn izni buli dia ari ni ! !
happy lah jugak dia still nk kawan
dgn minah desperate yg gila kt dia dulu :)
tpi skrg tidak lagi sama sekali
aku pun dah ade caey :)

petang,
encik shahir mahu jmpe
encik mintak aku masuk competition??
competition deko biskut !
hear interesting kn?
hahaaa:)
aku pun mmg agak teringin nak masuk sume ni
cume tidak berkesempatan dan tidak dapat
aku cume xharap pape sgt
aku just nk wat yg terbaik
dan bole tunjuk skill aku yg jenis suke melihat
melihat bende2 yg comel2 ni
but aku pula yg buat nanti :)
aku pula akan lawan dgn kolej yg bakal aku msuk nnti :)

FIM???
FOOD INSTITUT OF MALAYSIA

agak interesting lah jugak en?
heheee:)

CHAIYOK CHAIYOK ! ! !

KKSY MESTI BOLEH :)

happy sangat today ! !